Rechtsbijstandverzekeringen

Vind de meest voordelige rechtsbijstandverzekering

Vind de meest voordelige rechtsbijstandverzekering
Wilt u meer weten over een verzekering voor juridische bijstand? Wij tonen diverse verzekeraars die een rechtsbijstandverzekering aanbieden. Kijk welke rechtsbijstand u nou precies krijgt. En vergelijk de dekking en de premie van een rechtsbijstandsverzekering. Wat zijn de polisvoorwaarden, welke juristen krijgt u toegewezen? Geeft een zelfstandige advocaat advies, of dient u zich te wenden tot een juridische medewerker? Wat valt er onder? Conflicten in prive-situaties, of ook arbeidsconflicten? Vaak worden pakketten met dekking aangeboden, zoals prive, wonen, werk en zorg.

Wat is een rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandsverzekering is verzekering voor rechtshulp. De verzekeraar staat u bij in het rechtsverkeer. Het komt erop neer dat u verzekerd bent van ondersteuning door een advocaat of jurist bij een geschil. Overigens worden veel rechtsbijstandszaken niet behandeld door een advocaat, maar door een jurist van de verzekeraar.

Een rechtsbijstandverzekering geeft op twee manieren dekking; in natura (meest voorkomend) of in geld. De verzekering kan betrekking hebben op diverse gebieden.

Bijna alle verzekeraars hebben wel een rechtsbijstandverzekering. Maar dit product kan per aanbieder fors verschillen in premie en wat is verzekerd.

Kijk verder voor de goedkoopste rechtsbijstandverzekering die op dit moment, in 2011, wordt aangeboden.

Zoekt u de goedkoopste rechtsbijstandverzekering die wordt aangeboden? U kunt hier rechtsbijstandverzekeringen vergelijken. Kijk in ons overzicht van rechtsbijstandverzekeringen.


(C) 2011 Rechtsbijstandverzekeringen.org - Home - Gebruiksvoorwaarden & contact