Rechtsbijstandverzekeringen

Vind de meest voordelige rechtsbijstandverzekering

Vind de meest voordelige rechtsbijstandverzekering
Wilt u meer weten over een verzekering voor juridische bijstand? Wij tonen diverse verzekeraars die een rechtsbijstandverzekering aanbieden. Kijk welke rechtsbijstand u nou precies krijgt. En vergelijk de dekking en de premie van een rechtsbijstandsverzekering. Wat zijn de polisvoorwaarden, welke juristen krijgt u toegewezen? Geeft een zelfstandige advocaat advies, of dient u zich te wenden tot een juridische medewerker? Wat valt er onder? Conflicten in prive-situaties, of ook arbeidsconflicten? Vaak worden pakketten met dekking aangeboden, zoals prive, wonen, werk en zorg.

Werkingsgebieden rechtsbijstandverzekering

Deze verzekeringsvorm kan betrekking hebben op particulieren, ondernemers of deelname in het verkeer. Voor de volgende gebieden wordt een rechtsbijstandverzekering aangeboden:

  • particulieren: gezinsrechtsbijstandverzekering (verhaalsrecht, strafrecht, arbeidsrecht, civiel en privaat recht, etc.)
  • ondernemers: bedrijfsrechtsbijstandverzekering (bedoeld voor zelfstandigen en ondernemers)
  • deelname in het verkeer: motorrijtuigenrechtsbijstandverzekering of verkeersrechtsbijstandverzekering (vaak aangeboden bij een autoverzekering)

    U vindt veel meer informatie op vraag over rechtsbijstandverzekering van Verzekeringssite.nl.


  • (C) 2011 Rechtsbijstandverzekeringen.org - Home - Gebruiksvoorwaarden & contact